Tips fra jordemoderen

Velkommen til samarbejde

Jeg er rigtig glad for at kunne præsentere Privat Jordemoder Lotte Raahauge.
Lotte og jeg har indgået et samarbejde, der for dig betyder, at du får tips, råd og viden omkring graviditet, fødsel, småbørn og familieliv lige her på Nordic Simply.

Erfaren jordemoder

Og Lotte ved, hvad hun taler om. Hun har 15 års erfaring som jordemoder og har arbejdet professionelt i både det offentlige sundhedssystem og i egen praksis – og så har hun har stået i stort set enhver tænkelig (og utænkelig) situation og har prøvet ALT!  Kort sagt: Hun kan sit kram!
Lotte lyttede til, og fulgte min mave, da jeg var gravid med min yngste, og jeg vidste bare, at både lillesøster og jeg, var i de allerbedste hænder.⁠
Måske har du gættet det, ved at se på efternavnet og på billedet…..⁠ Lotte er samtidig min skønne søster.

En god oplevelse for dig som kunde

Hvad skal det til for, sådan et samarbejde i en shop? Tænker du måske: Det skal det for, forhåbentlig, at give dig og andre besøgende en god oplevelse, før- eller når du handler.
Det er jo sådan med en online butik, at vi ikke kan se hinanden i øjnene, som vi ville kunne i en offline/fysisk butik.
Du får professionelle råd og tips fra Lotte. Det krydrer vi engang imellem med brug af Nordic Simply's produkter.
Måske får du dermed lidt ekstra viden, og jeg får mulighed for vise dig vores produkter "in action", ligesom jeg ville have gjort det, hvis vi stod ansigt til ansigt i en "rigtig" butik. Og forhåbentlig bliver det så lettere for dig at beslutte, om du skal handle her.

Spørg jordemoderen

Har du et spørgsmål, du kunne tænke dig at stille til jordemoder Lotte (eller mig), så skriv i kommentarfeltet, og vi svarer dig her. Ønsker du ikke dit navn frem, skriver du det blot i meddelelsen, og vi anonymiserer dig. 

Vi glæder os til at holde dig opdateret med nyeste viden indenfor graviditet, fødsel, småbørn og familieliv. 

Mange hilsner fra ⁠Lotte & Rikke 🌿⁠ ⁠ ⁠
 

Ps - vi samarbejder også på Instagram med profilerne @privatjordemoder og @nordicsimply - følg os derinde, hvis du vil være med i konkurrencer om skønne give-aways, se rabatter, se kommende designs samt være med på lives, vi glæder os til at se dig. 

Rikke Raahauge

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.