Tryg og lun i et GOTS håndklæde

Går du hverken på kompromis med kvalitet, design eller miljø, når du handler til dit barn, og ønsker du at svøbe dit barn i tekstiler, der holder form og farve?

Et håndklæde, der holder

Vores håndklæder er certificeret "GOTS Organic", det betyder, at de er lavet i 100% økologisk bomuld. Det lækre bomuldsmuslin er super-blødt og godkendt til massevis af kram.
Derudover er håndklædet testet - ikke alene for kemi, men også så det holder faconen og farverne, selv efter mange vaske, så dit barn kan bruge det, ligeså længe hun har lyst, og når hun slipper det, lade det gå videre til et andet barn.
.
.


Børnenes favorit - Det siger vores kunder:

“Vi er så glade for vores håndklæde til vores tre små piger. Lækkert, super blødt og pigerne elsker, at de kan putte sig i det efter badet. Har faktisk aldrig prøvet et håndklæde i bomuld før, men det er så blødt for den sarte hud. Personligt synes jeg, det er dejligt, at man kan købe det med god samvittighed overfor miljøet, og at det er økologisk. Varm anbefaling herfra!”
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
 
Simone, mor til Victoria, Emmelie og Leonora
 
Hjemme hos os er højdepunktet ved aftenbadet at lege superhelt og megaputte i håndklædet fra Nordic Simply. Min søn elsker det håndklæde; faktisk må det slet ikke blive brugt til selve tørringen, fordi det skal bruges til hyggeputning og kappe til Kaptajn Underhyler. Håndklædet er blødt som smør og helt perfekt i størrelsen til små hverdagshelte"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lotte, mor til Jonas

Mere end økologi

Glade tilbagemeldinger betyder så meget.
Som mor og "brand", har jeg høje krav til de produkter, jeg tilbyder. Det er blandt andet et must, at de produkter, der skal hud mod hud, er økologiske, uden kemi og lækre bløde. Samtidig går jeg op i, at de er produceret ordentligt altså med omtanke.
GOTS håndklæderne lever op til de krav og mere til:
GOTS certifikatet rækker nemlig længere end til "blot" økologisk. 
Vidste du for eksempel, at GOTS er din sikkerhed for, at dit produkt ikke er lavet med børnearbejde? At de, der syer og arbejder med tekstilerne får en løn, så de kan forsørge deres familier og sende deres børn i skole? Og at man har strenge krav for udledning af spildevand i forbindelse med produktionen?

Tekstiler med omtanke

GOTS kriterierne, synes jeg er så værdifulde, og for mig personligt har håndklæderne også lige det ekstra:
Mine piger, som før ikke var til at hive op ad badekarret, springer nu gladeligt op, fordi de vil pakkes ind i håndklædet.
Og så elsker jeg detaljen med, at de er skåret lige af i bunden, så børnene kan gå rundt med håndklædet på, uden at det ”slæber” hen ad gulvet og bliver nusset.
.
Efteråret er over os, og det er tid til at putte indendøre. Skal du have et håndklæde med til din superhelt? Vælg din favorit nu. 
.
Du kan bruge håndklædet fra baby er helt nyfødt og op til 3 års alderen eller længere.
Men pas på: Det er så lækkert at få om sig, at det kan være svært at få dit barn til at slippe det igen efter badet eller i svømmehallen.
.
Ønsker dig en dejlig dag.
.
Hilsner fra
Rikke 🌿