Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Fragt 39 -, | FRI fragt ved køb over 499-,

10 tips til din pusleplads

Pusleplads tjekliste 

PUSLEPLADSEN: Et af de steder, hvor du vil tilbringe meget tid sammen med dit barn.
Det er derfor godt at tænke på indretning af pusleplads, så den fungerer for både baby og voksne.

Hvad skal du bruge af pusleplads tilbehør? Hvordan sørger du for at jeres pusleplads er sikker? Og hvordan skaber du en hyggelig pusleplads til dejlige stunder?
Her får du mine 10 tips til indretning af pusleplads

1) Pusleplads placering 
Find en god placering til dit puslebord, så du har god plads. Sørg for at puslepladsen er stabil og solid, og at du har en god arbejdshøjde.

Du kan eventuelt sikre dit puslebord ved at placere det ind mod væggen. Skal baby ligge med siden til eller med benene mod dig? Jeg valgte at mine børn lå med benene mod mor og far, da jeg syntes, det gav en dejlig øjenkontakt. Det gav også senere nogle gode spark i mellemgulvet :-)

2) Valg af puslepude
Der findes SÅ mange smukke puslepuder på markedet. Jeg anbefaler dig at vælge en uden unødig kemi – og gerne GOTS certificeret eller svanemærket, da baby kommer til at lægge på den med bar hud.
Vælg gerne en puslepude, hvor siderne er højere end midten, så dit barn ikke så nemt kan trille ud over puden og med vandafvisende betræk, du kan tage af og vask i vaskemaskinen ved 60 grader.
Tip: Læg en stofble under babys numse, som du kan smide i maskinen og skifte, når den bliver beskidt. Hold altid puslepladsen ren og hygiejnisk.

3) Brug af produkter
Babys hud er følsom og babys immunforsvar er endnu ikke færdigudviklet. Derfor er baby og børns hud mere sårbar end voksen hud. Vores råd er at bruge svanemærkede og allergimærkede babyplejeprodukter, vådservietter og skumklude, som er fri for parfume og unødig kemi.
Vær opmærksom på, at selvom et produkt er økologisk, kan der sagtens være parfume i. Baby- og børneplejeprodukter med Svanemærket er fri for parabener, MI og parfume.

4) Tilbehør ved puslepladsen
Det skal du bruge: Essentials som bleer, vådservietter, rene klude eller skumklude. Diverse cremer, såsom zinksalve, baby lotion, babyolie og hvad du ønsker at bruge, D-dråber, termometer, blespand, rene bodyer, stofbleer, sut, legetøj.

5) Puslekurve til opbevaring
Ha alt det, du skal bruge til pusletid, klar og inden for rækkevidde. Det er nemt, hvis du opbevarer dine pusleting i puslekurve. De gør det let at holde orden, og giver overblik samtidig med at puslepladsen ser smuk og overskuelig ud.

6) Baby sikkerhed
Vidste du, at faldulykker, såsom fald fra puslebordet er blandt de fem hyppigste ulykker i hjemmet?
Inden du får set dig om, kan dit barn bevæge sig og rulle ned fra puslepladsen, det er derfor vigtigt, at du altid holder et vågent øje ved puslebordet.
Ha altid den ene hånd på dit barn, når du rækker ud efter noget med den anden.
Forlad aldrig dit barn på puslebordet – uanset alder. Hvis du skal hente noget, tag barnet med dig eller læg det på gulvet – barnet må aldrig ligge alene på puslepladsen.

7) Niks pille
Neglesaks og neglefil er gode at have i nærheden af puslebordet, sørg dog for at de er gemt væk i en æske med låg eller lignende. Undgå generelt at have skarpe genstande liggende ved puslebordet, som nysgerrige pilfingre kan få fat i.

8) Hygiejne ved puslebordet
Har du ikke vandhane ved puslepladsen kan et vandfad eller en termokande med lunkent vand bruges.
Sørg altid for at have bleposer ved hånden, og når bleen er kommet ned i posen, opbevar den utilgængeligt for barnet enten i en blespand med børnelås eller tag dem udenfor med det samme.

9) Jeres hyggelige pusleplads
I kommer til at tilbringe mange, mange timer ved puslepladsen sammen, gør det til et hyggeligt og trygt sted for jer begge. Hav en radio stående, hæng en uro, et spejl eller nogle fine billeder op, som baby kan kigge på. Ha også gerne legetøj baby kan røre ved, holde i og putte i munden, når I skifter. Du kan bytte legetøj og tilbehør ud i takt med at barnet vokser.

10) Tid til nærvær
Brug puslepladsen eller skiftebordet som jeres dejlige sted. Tag dig tid til at nusse og kærtegne babys hud. Snak med dit barn, når du skifter ble. At høre mors eller fars stemme er bare skønt også for den helt nyfødte baby, som endnu ikke kan pludre. Prutter med munden på maven er et hit herhjemme. Men I finder måske jeres egen rutine. 
Stort hjerteligt tillykke med den lille ny. Jeg er spændt på at høre dine rutiner ved puslebordet. Del dem i kommentarfeltet.

Mange hilsner fra
Rikke 🌿

- Bragt i samarbejde med @privatjordemoder

Skab ro og overblik ved puslebordet med vores håndlavede puslekurvesæt.

Rikke Raahauge

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises

Det siger vores kunder:

Super lækker kvalitet
★★★★★
Har modtaget mine puslekurve og et svøb fra Nordic Simply, det er super lækker kvalitet. Hurtig levering og super service. Vil klart anbefale.
Christina S

Se svar

Nordic Simply
Kære Christina,
Tusind tak for din flotte feedback, og fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.
Mange hilsner fra Rikke
Fantastisk service
★★★★★
Havde en venlig og informativ dialog i forbindelse med købet - samt hurtig levering.
Mange tak for fantastisk service.
Susanne K

Se svar

Nordic Simply
Kære Susanne,
Tusind tak for dejlig tilbagemelding og fem stjerner! Ikke mindst. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det betyder SÅ meget.
Mange hilsner fra Rikke
Fin og personlig
★★★★★
Fik den fineste plakat til min datter. Den er så flot på børneværelset og virkelig fin og personlig. ❤️❤️❤️ 5 ud af 5 stjerner herfra.
Sara D

Se svar

Nordic Simply
Mange tak for din anmeldelse Sara. Det glæder mig at høre. Tilbagemeldinger som din betyder så meget. TAK fordi du tog dig tiden.
Mange hilsner fra Rikke
Kan varmt anbefales
★★★★★
Bestilte online og dagen efter var de ankommet. Med en hilsen om, jeg havde glemt at indløse min værdikode, men så var der vedlagt en gave svarende til det, jeg havde fået snydt mig selv for. Kan varmt anbefales.
Helle H

Se svar

Nordic Simply
Kære Helle,
Hvor er Jeg glad for din skønne tilbagemelding. Jeg håber I får nogle rigtig gode stunder med milepælskortene.
Mange hilsner fra Rikke
Med god samvittighed
★★★★★
Vi er så glade for vores håndklæde. Pigerne elsker, at putte sig i det efter badet. Det er så blødt for den sarte hud. Personligt synes jeg det er dejligt, at købe med god samvittighed overfor miljøet, og at det er økologisk. Varm anbefaling herfra!
Simone K

Se svar

Nordic Simply
Kære Simone, Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det lyder til, at I har en skøn badetid.
Mange hilsner fra Rikke
Super fine designs
★★★★★
Min dreng blev super glad for plakaten, og han fortæller nu historier om uglerne. Han var selv med til at vælge, og mens vi ventede på plakaten, fortalte han om, hvor meget han savnede sine nye ugler. Super fine designs.
Jane V

Se svar

Nordic Simply
Kære Jane,
Sikke en dejlig anmeldelse. Det glæder mig meget at høre, at din dreng kan lide sin plakat. Endnu engang. TAK.
Mange hilsner fra Rikke
Højdemåleren er favorit
★★★★★
Vi har prøvet forskellige højdemålere hjemme hos os, og må konstatere at Nordic Simplys ligger på favoritpladsen hos vores søn, som elsker dyr og særligt bjørne, som er på højdemåleren. Lækker kvalitet og flot i hjemmet.
Lotte J

Se svar

Nordic Simply
Mange tak for den flotte tilbagemelding. Hvor fantastisk at høre, at vores højdemåler er din søns favorit. Bedre skudsmål fra en ekspert fås ikke.
Mange hilsner fra Rikke
Alsidig og smuk
★★★★★
En alsidig højdemåler. Udover at bruge den til at måle med, er den herhjemme flere gange blevet vendt, mens vi snakker om “yserød” og “yseblå” og om dyrene og de lyde, de laver. Og så er den så smuk!
Suzanne L

Se svar

Nordic Simply
Kære Suzanne,
Så sødt! Dejligt at vide, at højdemåleren bliver nydt af både børn og voksne. Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Mange hilsner fra Rikke
En fin pusleplads
★★★★★
Vi er vilde med de tre smukke puslekurve. Nu glæder jeg mig bare til at lave en fin og hyggelig pusleplads klar til lillebror snart kommer.
Lykke R

Se svar

Rikke
Kære Lykke,
Mange tak for den flotte anmeldelse. Hvor dejligt med lillebror på vej. Stort tillykke.
Mange hilsner fra Rikke
Sigrids fine navneplakat
★★★★★
Vi er utrolig glade for Sigrids fine navneplakat. Vi har været glade for den service vi fik. Virkelig søde og plakaten kom hurtigt frem og var pakket fint ind så den ikke gik i stykker under transport. Vi er meget tilfreds.
Maria G

Se svar

Nordic Simply
Kære Maria,
Hvor det glæder mig at plakaten faldt i smag hos lille Sigrid. Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.
Mange hilsner fra Rikke
Navneplakat Rådyr pige
Fra 249,00 kr 269,00 kr
Fineste jeg har set
★★★★★
Milepælskortene fra Nordic Simply er nogle af de fineste, jeg indtil nu har set. Gennemført til fingerspidserne og så er de oven i købet SÅ pæne at se på.
Lotte R

Se svar

Nordic Simply
Kære Lotte,
Wow! Bare TAK tak for den virkelig fine anmeldelse.
Mange hilsner fra Rikke
Sødeste kort skønne farver
★★★★★
Jeg har modtaget de sødeste milepælskort. Super lækker kvalitet, og så hyggeligt at man både kan notere dato og skrive bag på kortet. Jeg skrev netop hvad vi brugte dagen på og vil læse det op for min søn, når han engang bliver stor.
Kristine B

Se svar

Nordic Simply
Kære Kristine,
Stort tillykke med din lille dreng. Så hyggeligt at høre, hvordan I bruger milepælskortene. Ønsker jeg mange gode stunder med at indfange minder.
Mange hilsner fra Rikke
Uundværlige i fryseren med børn i huset
★★★★★
Vi har ofte legekammerater på besøg og her i sommervarmen er der gang i isspisningen.
Derfor ef de her forme perfekte, så er der sunde is hver dag! Og mega lækre og nemme at bruge.
Lotte R.

Se svar

Nordic Simply
Nuii hvor er det fedt at høre, at I er ligeså vilde med is-formene derhjemme, som vi er.
Tusind tak for den så fine anmeldelse.
God service og levering.
★★★★★
God service og levering. Flot plakat.
Sofie V.

Se svar

Nordic Simply
Hej Sofie,
Mange tak for, at du tog dig tid til at give en anmeldelse. Jeg er superglad for at høre din feedback
Mange hilsner fra Rikke
Navneplakat Frø pige
Fra 249,00 kr 269,00 kr
No problemos
★★★★★
Enkelt let og leveret til tiden.
Henri K.

Se svar

Nordic Simply
Hej Henri,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig, at alt gik UDEN PROBLEMOS ;-)
Mange hilsner fra Rikke