Brandet Nordic Simply

Barnets magi

Velkommen til Nordic Simply. Her møder du buttede, søde dyr, træer og blomster, der alle bor i skoven Fabeløs, og som elsker barnets glade, nysgerrige, magiske univers.

Vores ansvar

Inspirationen til Nordic Simply’s designs finder jeg i den nordiske natur, som jeg synes, er helt særlig.
Jeg elsker at fortælle historier- og især historier for børn. Jeg får ofte idéer til Nordic Simply fra mine egne børn og fra børn omkring mig.
Børn er vidunderlige, og vi har ansvar for at give vores børn og næste generationer det bedste. Derfor er produkter, der bærer navnet Nordic Simply, fremstillet uden unødig kemi og med omtanke for miljøet.
Fælles for vores produkter er funktionalitet, enkelhed og bløde nuancer.

Made in Denmark

Alle vores prints er bæredygtigt trykt i Danmark, så vi kan tilbyde en kollektion af plakater, milepælekort, lykønskningskort og andre prints trykt på miljøvenligt papir og med vandbaserede eller vegetabilske farver. Praktisk, hvis din lille krudtugle putter et milepælekort eller to i munden.

Krammesikker kollektion

Vores strik og tekstiler er produceret i EU. Strik er EU Oeko-Tex® 100 certificeret, og tekstiler er GOTS certificeret. Det betyder blandt andet, at de er fri for ubehagelige kemikalier. Nok så vigtigt er de bløde og behagelige mod huden, så du kan svøbe din elskling med ro i sindet.

Hånd i hånd for fremtiden

Vi begrænser brug af emballage - uden at gå på kompromis med at levere produkter forsvarligt. Samtidig er den emballage, vi anvender, så vidt muligt, fremstillet af genbrugspapir og af genanvendelige og bionedbrydelige materialer.

Fokus på vores klima vokser med Nordic Simply.

Mange tak for dit besøg. Jeg håber du finder noget du kan lide, og ellers så skriv til mig, hvis du synes, der mangler lige præcis det, du går og drømmer om til din elskling. 

Mange hilsner fra

Rikke 🌿
@nordicsimply

 

Nedenfor fortæller jeg lidt om, hvordan idéen til Nordic Simply opstod og hvordan idéen gik fra at være en tanke til i dag at være lille dansk "brand in action".